Vi tilbyder serviceeftersyn

Vi tilbyder serviceeftersyn af al slags løftegrej i hele Danmark. Dette sikrer jer som kunde at jeres løftegrej altid er i orden og lever op til de lovpligtige krav. Vi har mere end 15 års erfaring med tests og eftersyn, hvilket giver vores kunder sikkerhed for korrekt vurdering af skader og betydningen af slidtage.
Vores personale vil altid foretage en grundig vurdering af, om udskiftning eller reparation er nødvendigt for sikkerheden. Eftersynet afsluttes med, at al godkendt løftegrej forsynes med belastningsskilte og vi udleverer certifikat, som dokumenterer testen. Dette certifikat bruges som dokumentation overfor Arbejdstilsynet og andre tilsynsførende myndigheder. 

Ingen binding ved serviceaftaler

Som kunde hos CF-Lifting er du ikke bundet af serviceaftaler og du behøver heller ikke selv huske at booke nyt serviceeftersyn af dit løftegrej. Vi ringer til dig efter 11 måneder og tilbyder et nyt eftersyn, så dit løftegrej altid lever op til de lovpligtige krav.  

Hvis du vil vide mere om reglerne omkring serviceeftersyn i henhold til AT-reglerne, kan du læse mere på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Kontakt os for at booke dit serviceeftersyn eller beregn din pris her.

  • Landsdækkende service
  • Mere end 15 års erfaring
  • Ingen binding ved aftaler
Serviceeftersyn